Welkom bij Bungalow Gardameer
Onze beste aanbiedingen

Bezienswaardigheden in Gardameer

Bewonder prachtige bezienswaardigheden vanuit een bungalow aan het Gardameer. U kunt zowel het natuurschoon als de culturele rijkdommen rondom het meer verkennen. Begin met een bezoek aan Parco Giordano Sigurta. Vanuit een bungalow aan het Gardameer kunt u dit park bezoeken en hier allerlei bloemen, planten en bloemen bekijken.

Wandel op de bekende rozensteeg, de kinderen zullen genieten in het labyrint, bewonder de Romeo en Julia horizontale zonnewijzer of wandel in de medicinale tuin of de watertuin. U kunt nog verder genieten in de natuur en wandelingen of fietstochten maken in de bossen rondom uw bungalow in de natuur aan het Gardameer.
Uw vakantie in de natuur aan het Gardameer zal een succes zijn.

Bezienswaardigheden in Gardameer

Cultuur bewonderen aan het Gardameer

Tijdens uw cultuurvakantie aan het Gardameer kunt u ook allerlei interessante bezienswaardigheden bewonderen. Vanuit uw bungalow in de stad kunt u in Verona de cultuur verkennen.
Verona is bekend vanwege het verhaal van Romeo en Julia, waardoor jaarlijks honderden toeristen de stad bezoeken. Loop op de Via Capella en geniet van de joviale sfeer, bewonder de Arena, het Romeinse amfitheater, waar in de zomermaanden operavoorstellingen worden gehouden die ook zeker een bezoek waard zijn.

Vanuit bungalows aan het Gardameer kunt u ook de basiliek San Zeno Maggiore of de Torre dei Lamberti bezoeken. Tijdens uw culturele vakantie aan het Gardameer kunt u genieten van de vele bezienswaardigheden vanuit een bungalow aan het Gardameer.

Cultuur bewonderen aan het Gardameer

Bezienswaardigheden en meer in een bungalow aan het Gardameer

Een bungalow aan het Gardameer leent zich uitstekend uit om de bezienswaardigheden rondom het meer te bewonderen. Er zijn verschillende steden aan het meer die u kunt bezoeken om hier de prachtige werken te kunnen bezichtigen. In het stad Peschiera del Garda, gelegen aan de zuidkant van het meer, zult u vooral genieten.

Loop in het gezellige centrum met pleintjes, terrasjes en restaurants waarbij u bungalows aan het Gardameer als uitvalsbasis gebruikt. Ook het waterpark Cavour is met de familie een bezoek waard tijdens uw familievakantie en camping aan het Gardameer.

Tijdens uw cultuurvakantie aan het Gardameer kunt u ook de Madonna del Frassino bedevaartskerk bezoeken, de Parochiekerk San Martino of het Scalegeri-kasteel en hier de mooie architectuur en kunstwerken bezichtigen. Een bungalow aan het Gardameer is een aanrader voor uw vakantie.

Bezienswaardigheden en meer in een bungalow aan het Gardameer
Top
Copyright © 2013 BNMS. Alle rechten voorbehouden.