Welkom bij Bungalow Gardameer
Onze beste aanbiedingen

Familievakantie aan het Gardameer

Voor een onvergetelijke familievakantie boekt u een bungalow aan het Gardameer. Kom met de hele familie genieten van een gezellige vakantie waar jong en oud het naar hun zin zullen hebben. Bezoek amusementsparken, dierentuinen of attractieparken waar de kinderen zich kunnen vermaken met allerlei soorten spelen. Vanuit een bungalow aan het Gardameer kunt u de kinderen meenemen naar Canevaworld een attractiepark met nog 4 andere themaparken, waarvan Aqua Paradise het grootste waterpark is van Italië.

Parco Naturo Viva is aan te raden als u bedreigde diersoorten wilt bekijken. Er is daar een zoologisch natuurpark met dierentuin een safaripark en een dinosauruspark.
De kinderen zullen het hier zeker naar hun zin hebben tijdens een familievakantie vanuit een bungalow aan het Gardameer.

Bungalow aan het Gardameer voor uw familievakantie

Bungalow aan het Gardameer voor uw familievakantie

Een bungalow aan het Gardameer is perfect voor uw familievakantie. Neem de kinderen mee naar Gardaland, het grootste attractiepark van Italië. Met meer dan 50 attracties zoals achtbanen, water attracties, shows en een apart themapark voor kleine kinderen zullen zij zich hier uitstekend vermaken. Vanuit de bungalows aan het water aan het Gardameer kunt u ook op het meer zelf genieten. Lekker zwemmen aan kindvriendelijke stranden, waar ze lekker in het zand kunnen spelen en zandkastelen bouwen.
Neem ze mee het water op en ga waterfietsen of zwem met hen in het koele water van het meer. ’s Avonds kunt u dan met z’n allen genieten van een heerlijke maaltijd, gegrild op de barbecue van uw accommodatie. Een bungalow met barbecue aan het Gardameer is ideaal voor uw familievakantie aan het Gardameer.

Genieten op een bungalowpark aan het Gardameer

Geniet van een gezellige familievakantie op een bungalowpark aan het Gardameer. Op een van deze parken zult u zeker een geweldige vakantie beleven. Deze parken hebben verschillende activiteiten waarmee de hele familie zich kan vermaken.

De kinderen kunnen onder andere in de speeltuinen spelen, genieten in het kinderzwembad of een leuke speurtocht gaan doen met het animatieteam. De bungalowparken met zwembad aan het Gardameer bieden de volwassenen ook verschillende mogelijkheden, zoals liggen luieren aan het zwembad, golfen, tennissen, sauna bezoeken of fietsen.
Zo aan het einde van de middag kunt u met z’n allen het bungalowpark aan het Gardameer verlaten en een heerlijk ijsje gaan kopen in de ijssalons en het Italiaanse ijs proeven. Een bungalowpark aan het Gardameer maakt uw familievakantie compleet.

Genieten op een bungalowpark aan het Gardameer
Top
Copyright © 2013 BNMS. Alle rechten voorbehouden.