Welkom bij Bungalow Gardameer
Onze beste aanbiedingen

Strandvakantie aan het Gardasee

U kunt van een zonnige vakantie aan het strand genieten vanuit bungalows aan het Gardameer. Geniet aan de mooie stranden van het Gardameer, die zowel uit kiezelstranden, grasstranden of zandstranden kunnen bestaan.

Er is volop keuze dus u kunt makkelijk het strand die u het meest aanspreekt uitkiezen. Vanuit uw bungalow aan het Gardameer kunt u dan uw dagen doorbrengen aan het strand, waar u heerlijk kunt liggen luieren, watersporten kunt beoefenen, lekker liggen zonnebaden en nog veel meer.

Tijdens uw strandvakantie aan het Gardameer kunt u genieten van heerlijke Italiaanse maaltijden in de strandcaf├ęs of uw eigen lunchbox meenemen met lekkere boterhammen.
Uw strandvakantie in een bungalow aan het Gardameer zal zeker slagen.

Strandvakantie aan het Gardasee

Bungalow aan het strand aan het Gardameer

Een bungalow aan het strand is perfect voor u wanneer u van een zonovergoten strandvakantie aan het Gardameer wilt genieten. Geniet met de hele familie aan de schitterende zandstranden van het Gardameer.

Bij Manerba del Garda zult u fijne zandstranden aantreffen waar de kinderen heerlijk zandkastelen kunnen bouwen. Vanuit een bungalow aan het Gardameer kunt u ook bij Lazise en Maderno zandstranden vinden.

Leg uw handdoek op het zand, smeer u in met een zonnebrand en ga lekker liggen bakken onder de zon. U zult terugkeren naar huis met een mooi bruin kleurtje.
Aan het einde van de dag kunt u lekker bijpraten in de tuin van uw accommodatie of spelletjes spelen met de kinderen. Een bungalow met grote tuin aan het Gardameer is de perfecte afsluiting van een dagje aan het strand.

Bungalow aan het strand aan het Gardameer

Genieten aan de stranden van het Gardameer

Geniet aan de prachtige stranden van het Gardameer vanuit bungalows aan het Gardameer. Breng uw vakantiedagen door aan de stranden van het Gardameer waar u zeker zult genieten. Aan de kiezelstranden bij Padenghe, Toscolano of Desenzano, zult u het zeker naar uw zin hebben. Lig lekker te luieren op uw strandstoel, lees een boek of luister naar uw muziek.

Af en toe kunt u het water in om een verkoelende duik te nemen, waarbij u een bungalow aan het strand aan het Gardameer als uitvalsbasis gebruikt. Voor wat meer actie kunt u het water op om watersporten zoals windsurfen, kitesurfen, kano├źn, kajakken, vissen of snorkelen beoefenen. Niet genoeg?

Geniet dan verder in het zwembad van uw accommodatie. Een bungalow met zwembad aan het Gardameer is de accommodatie voor een onvergetelijke strandvakantie.

Top
Copyright © 2013 BNMS. Alle rechten voorbehouden.