Welkom bij Bungalow Gardameer
Onze beste aanbiedingen

Watersport aan het Gardameer

Vanuit een bungalow aan het Gardameer kunt u van een geweldige watersportvakantie genieten. U kunt allerlei watersporten beoefenen tijdens uw vakantie op dit prachtige meer die beschouwd wordt als het schoonste en grootste meer van Italië. Vanuit uw bungalow aan het Gardameer kunt u kiezen om de wat rustigere watersporten te beoefenen zoals vissen, kanoën of kajakken of meer actieve watersporten zoals waterskien, jetskiën of surfen. Een bungalow met vismogelijkheden is dan de ideale bestemming.
Het meer heeft voor elk wat wils en u kunt hiervan volop genieten tijdens uw watersportvakantie aan het Gardameer. Na een dagje aan het water kunt u dan heerlijk komen ontspannen in uw bungalow aan het water aan het Gardameer, genietend van een heerlijk glaasje wijn.

Watersport aan het Gardameer

Windsurfen op het Gardameer

Vooral de windsurfers zullen hun hart hier ophalen in een bungalow aan het Gardameer. Het Gardameer heeft uitstekende mogelijkheden om te windsurfen en u zult volop kunnen genieten van al de faciliteiten die er aangeboden worden. Vanuit bungalows aan het Gardameer kunt u in het noordelijke gedeelte van het meer bij Torbole windsurfen.

Ook bij plaatsen zoals Riva del Garda, Torri del Benaco, Malcesine of Limone kunt u heerlijk van de gunstige winden genieten voor uw hobby.
In Brenzone, Malcesine en Limone kunt u windsurfscholen vinden waar u dan kunt leren hoe te surfen, zodat u ook op het meer kunt genieten van deze sport. Een bungalow aan het Gardameer is dus ideaal voor uw watersportvakantie.

Windsurfen op het Gardameer

Bungalow aan het Gardameer voor uw watersportvakantie

Met vrienden komen genieten van een watersportvakantie aan het Gardameer is mogelijk vanuit bungalows aan het water. Kies uit de vele mogelijkheden die er aangeboden worden.
Leer een nieuwe watersport te beoefenen of als u al ervaring hebt kunt u zo het meer op. Vanuit een bungalow aan het strand aan het Gardameer kunt u bij een zeilschool leren hoe te zeilen, een bootje huren bij een bootverhuur en bootexcursies maken langs de kust of om een eindje te gaan vissen.

Breng uw snorkelspullen mee en ga snorkelen of beoefen kitesurfen, een opkomende trend tussen de watersporten. Als u het wat rustiger aan wilt doen kunt u altijd waterfietsen, roeien of zwemmen waarbij u een bungalow aan het Gardameer als uitvalsbasis gebruikt.

Top
Copyright © 2013 BNMS. Alle rechten voorbehouden.